Sunday, July 11, 2010

Μπραβο Λευτεριανοι - "ΑΛΚΥΟΝΗ"




Για μια ακομη φορα, ο συλλογος μας ομοφωνα ενεκρινε και εστειλε βοηθεια στον Συλλογο ΑμεΑ Γονεων & Φιλων "ΑΛΚΥΟΝΗ". Αυτη τη φορα η βοηθεια ηταν της ταξεως των $2,000 δολλαριων. Επισης, εχουμε προτρεψει και αλλους συλλογους στην ομογενεια να πραξουνε κατι αναλογο για τον συλλογο¨"ΑΛΚΥΟΝΗ". Πραγματικα προσφερει εξαιρετικο εργο και χρειαζετε την βοηθεια ολων μας. Και παλι Μπραβο στους Λευτεριανους
ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΑΛΚΥΟΝΗ”Ο Σύλλογος ΑΛΚΥΟΝΗ, είναι φιλανθρωπικό σωματείο (αναγν. Πρωτοδ. Μεσολογγίου) μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ειδικώς αναγνωρισμένο, (Υπουργείο Υγείας Πρόνοιας) ενταγμένο στο Εθνικό Μητρώο Εθελοντικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και από το 2008 είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ).
Εξειδικεύεται και δραστηριοποιείται στο χώρο των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες από τον Ιούλιο του 2003, στην πόλη της Ναυπάκτου και στην ευρύτερη περιοχή ( επαρχία Δωρίδας και Ναυπακτίας, νομών Φωκίδος και Αιτωλοακαρνανίας), όπου στο χώρο αυτό δεν υπάρχει μέχρι σήμερα αντίστοιχη μέριμνα Α.Μ.Ε.Α. άλλου κρατικού ή ιδιωτικού φορέα.
Πρωτεργάτες στη δημιουργία του Συλλόγου είναι γονείς-κηδεμόνες ανθρώπων με αναπηρίες, που το μέλλον τους δυστυχώς είναι αβέβαιο, καθώς και πρόσωπα ή φορείς που ευαισθητοποιούνται σε παρόμοια κοινωνικά ζητήματα στην περιοχή των ως άνω νομών της Κεντρικής Στερεάς Ελλάδος.

No comments:

Post a Comment

We greatly appreciate your input and feedback